HomeFeaturedFocusHuawei Nova 5z prezentat oficial, mid-range cu pret destul de bun

Huawei Nova 5z prezentat oficial, mid-range cu pret destul de bun

Huawei Nova 5z

Compania chineză complică destul de mult seria Nova și vine cu un nou membru al acestei familii. Noul Huawei Nova 5z propune o listă interesantă de specificații tehnice (mare parte comune cu Huawei Nova 5i Pro), la un preț suficient de atractiv încât să îi asigure o doză confortabilă de succes, cel puțin pe piața natală.

Huawei Nova 5z se bazează pe o combinație de chipset Kirin 810, cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Toate ținute în viață de un acumulator de 4000 mAh care oferă suport pentru încărcare rapidă de 20W.

La exterior avem un display de 6,26 inchi și rezoluție fullHD+, caracterizat de un orificiu elegant pentru camera foto frontală cu senzor de 32 megapixeli. Pe partea din spate se distinge cititorul de amprentă digitală, dar și un modul pătrat cu patru camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de doi senzori de 2 megapixeli fiecare, unul de adâncime și unul macro.

Așa cum spuneam, prețul pentru Huawei Nova 5z este unul dintre argumentele acestui terminal. Aproximativ 200 de euro, respectiv 225 euro (în funcție de capacitate internă de stocare). Prețuri valabile pentru piața din China, acolo unde sunt șanse foarte mari să și rămână captiv acest terminal.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep