HomeFeaturedFocusHuawei Nova 6 trece deja prin faza de certificare

Huawei Nova 6 trece deja prin faza de certificare

Huawei Nova 6

Compania chineză ne-a arătat că încă deține rețeta creșterii. Huawei a depășit bariera de 200 de milioane de unități vândute în 2019, mult mai repede decât anul trecut. Mai mult, previziunile companiei pentru totalul de unități livrate în anul curent este de 270 milioane unități. Și una dintre componentele acestei rețete este pregătirea minuțioasă a viitoarelor terminale. Așa că nu ar trebui să mire faptul că Huawei Nova 6 se află deja în faza de certificare și teste. Tocmai a trecut certificarea 3C, ocazie cu care a lăsat și câteva mici urme.

Se știe deocamdată că vor exista două variante de Huawei Nova 6, una cu suport pentru conectivitatea 5G. De asemenea, cel puțin varianta 4G va oferi suport pentru încărcarea utra-rapidă a acumulatorului, o încărcare de 40W.

Huawei Nova 6

Informațiile sunt puține deocamdată, dar ele sunt completate în mod fericit de o fotografie de presă cu telefonul, care a ajuns în atenția opiniei publice.

Fotografia oferă și ea câteva indicii despre terminal, mai ales legate de sistemul de camere de pe spatele telefonului, dar și despre orificiul din display pentru un sistem frontal dual camera. La nivel de zvonuri se vorbește și despre o combinație de memorie RAM de 8 GB cu o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Semn că lucrurile sunt destul de avansate cu Huawei Nova 6, un telefon pe care îl vom vedea pe piață, cel mai probabil, undeva în preajma sărbătorilor. Cel mai probabil, la începutul anului viitor.

via 91mobiles  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep