HomeFeaturedFocusHuawei a depasit borna de 200 de milioane de smartphone-uri vandute in...

Huawei a depasit borna de 200 de milioane de smartphone-uri vandute in 2019

Huawei 2019

Preformanța este cu atât mai notabilă cu cât s-a întâmplat cu 64 de zile mai repede decât anul trecut. Un an trecut în care, asta ca să îi fac pe unii să sară puțin în sus, Huawei a depășit Apple în topul global al producătorilor de smartphone. Și presupunând că faptul că Huawei a fost doar carne de tun în războiul comercial dintre China și Statele Unite este doar o coincidență, iată că acum compania chineză are ocazia să le dea peste nas contestatarilor.

Asta dacă performanța este reală, pentru că unii cârcotași au sărit în sus destul de repede că nu are cum să se întâmple așa ceva. Nu m-aș mira ca nici când vor apărea studiile de piață ale unor companii credibile din această zonă, să vedem o creștere în dreptul Huawei. Asta deși oficialii companiei spun că se așteaptă la o scădere cu 10% a veniturilor pe divizia smartphone, cauzată tocmai de interdicțiile impuse de autoritățile americane.

La polul opus se află reacția de susținere a publicului de pe piața din China. O piață cu un potențial încă foarte mare, care s-a coalizat rapid în sprijinul Huawei.

Așa că eu unul tind să cred că producătorul chinez chiar a depășit această bornă a celor 200 de milioane de unități vândute în 2019. Mi-ar fi plăcut să știu și în ce zi s-a întâmplat, doar pentru a estima la cât vor urca vânzările pe tot anul în curs. Însă, așa cum am spus, cred că este mai bine să așteptăm studiile serioase pentru piața de smartphone pe 2019.

via Huawei    

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep