HomeFeaturedFocusLG V50S ThinQ debuteaza oficial, deocamdata in tara natala

LG V50S ThinQ debuteaza oficial, deocamdata in tara natala

LG V50S ThinQ

Însă producătorul coreean a și anunțat deja că terminalul va deveni disponibil și în Europa și America de Nord. Și până la urmă este normal să fie așa, pentru că LG V50S ThinQ este de fapt modelul LG G8X ThinQ (lansat luna trecută la IFA), cu suport pentru conectivitatea 5G. Este cea mai nouă chichiță de marketing această conectivitate 5G, așa că LG nu putea să lipsească din această horă.

Noul vârf de gamă care va oferi suport pentru rețelele 5G se va bucura de specificațiile și mai ales de modulul suplimentar care aduce încă două ecrane pe care LG G8X le-a propus pe piață. Este o altă abordare a ecranului pliabil pe care îl propun Samsung și Huawei (plus alții) și nu mi se pare deloc nefericită. Ba din contră, soluția propusă de LG este una care oferă un ecran extins numai atunci când este nevoie de el.

Revenind la LG V50S ThinQ, acesta este deocamdată disponibil doar în țara natală. Pachetul standard include și modulul suplimentar LG Dual Screen, iar prețul total este de 1199 dolari. S-ar putea ca prețul să se păstreze și în euro, la momentul apariției în Europa.

În afară de conectivitatea 5G, singura diferență față de LG G8X ThinQ este că noul terminal a venit direct cu Android 10. În rest, se păstrează absolut toate specificațiile tehnice ale predecesorului.

Că este scump sau nu, deocamdată nu ne permitem să apreciem. Dar sper ca, dacă va deveni disponibil și în România, să avem ocazia să ne jucăm cu acest concept.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep