HomeFeaturedFocusZTE nubia Z20 disponibil in Europa la 549 euro

ZTE nubia Z20 disponibil in Europa la 549 euro

ZTE nubia Z20

Eu zic că este un preț foarte bun și acesta este motivul pentru care vă supun foarte pe scurt atenției această disponibilitate. În cazul în care nu mai țineți minte, ZTE nubia Z20 este un smartphone care a debutat oficial pe piața din China, la sfârșitul lunii august. Principala sa caracteristică, cea prin care s-a făcut remarcat, este reprezentată de prezența pe partea din spate a unui display secundar, care se dovedește extrem de util.

Și nu este un ecran mic, doar pentru notificări, ci un AMOLED de 5,1 inchi și rezoluție HD+. Acesta elimină nevoia unei camere foto frontale. Amatorii de selfie-uri se vor putea bucura de toate performanțele sistemului cu trei camere foto de pe spate, cu senzorul principal de 48 megapixeli (plus un ultra-wide de 16 megapixeli și un senzor telephoto de 8 megapixeli).

Astfel că ecranul principal, tot un AMOLED, dar de această dată de 6,42 inchi și rezoluție fullHD+, nu mai este deranjat de orificii sau notch-uri. Avem două cititoare de amprentă, pe ambele laterale ale telefonului, iar la interior, statutul de flagship al lui ZTE nubia Z20 este confirmat de o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855+ cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcarea rapidă de 27W.

Așa cum spuneam și la început, mi se pare că toate specificațiile enumerate mai sus sună foarte bine prin perspectiva prețului de 549 euro. Să vedem care piețe din Europa se vor bucura de prezența lui ZTE nubia Z20 și cum va putea fi el accesat și din România.

via Nubia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep