MOBzine si Symantec pornesc in Brasov seria de evenimente “Let’s talk security” cu “Information security, risks vs cost”

0
Împreună cu Symantec și unul dintre cei mai vechi colaboratori ai noști, RomSym Data, MOBzine organizează la Brașov un prim eveniment din seria Let's talk security cu titlul nformation security, risks vs cost.
Împreună cu Symantec și unul dintre cei mai vechi colaboratori ai noștri, RomSym Data, MOBzine organizează la Brașov un prim eveniment din seria “Let’s talk security” cu titlul “Information security, risks vs cost”.

Săptămâna aceasta, împreună cu Symantec și Romsym Data, pornim la Brașov seria de evenimente ”Let’s talk security” cu ”Information security, risks vs cost”. Dacă până acum ne-am implicat în crearea de evenimente pentru comunitatea locală de developeri și pasionați de IT, acum trecem la următorul nivel și pornim și în direcția creșterii pieței locale de evenimente de business.

Împreună cu Symantec organizăm primul eveniment: ”Information security, risks vs cost”, unde îi avem ca invitați pe Marius Dogaru, Sales Director, Symantec Products & Services și Panagiotis Sotiriou, Senior Presales Consultant, Symantec Products & Services. O să vorbim despre modurile în care trebuie identificate datele importante ce nu au voie să părăsească rețeaua internă și care sunt opțiunile de creare a unui sistem de detecție și prevenție în acest sens. Și la final discutăm despre un studiu de caz în care vedem cum operațiunile de phishing și malware duc la pierderea de date importante.

Evenimentul va avea loc la Aro Palace, cu următoarea agendă:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here