HomeFeaturedFocusSony Xperia 8 prezentat oficial, mid-range cu aspect modern

Sony Xperia 8 prezentat oficial, mid-range cu aspect modern

Sony Xperia 8

Prin aspect modern o să vă rog să înțelegeți un display cu proporție 21:9, o trăsătură pe care Sony a impus-o pe piața de smartphone și pe care o aduce în aproape fiecare terminal pe care îl lansează. Da, au mai ales și alții (vezi Motorola) această formă alungită, pe care și nou lansatul Sony Xperia 8 o propune. Ecranul cu aspect 21:9 este un IPS LCD de 6 inchi și rezoluție fullHD+.

Chiar dacă păstrează aspectul vârfurilor de gamă de la Sony, Xperia 8 își arată statutul de mid-range și la interior. Telefonul se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 630, cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă printr-un card microSD.

Sony Xperia 8

Și pe spate Sony Xperia 8 coboară ștacheta. Avem un sistem dual-camera cu un senzor principal de 12 megapixeli și unul ultra-wide de 8 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este integrat în butonul fizic lateral.

Acumulatorul are o capacitate de 2760 mAh (cam puțin) și oferă suport pentru încărcare rapidă de 18W.

Sony Xperia 8 vine cu certificare IP65/68, iar sistemul de operare este Android 9.0 Pie, destul de puțin modificat de interfața proprietară.

Xperia 8 are un preț de vânzare de aproximativ 500 dolari. A fost pus în vânzare pe piața din Japonia și sunt șanse destul de mari ca acolo să rămână prizonier. Deocamdată oficialii companiei nu au scos nici cea mai mică vorbuliță despre o eventuală disponibilitate globală.

via Sony

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep