HomeFeaturedFocusAndy Rubin face teasing pentru un smartphone cu o forma inedita

Andy Rubin face teasing pentru un smartphone cu o forma inedita

Andy Rubin

Și o interfață software pe măsură, că doar omul a devenit cunoscut pentru faptul că a păstorit Androidul cât timp a fost la Google. L-a moșit practic și l-a lăsat când era un tânăr pe picioarele sale (solide). A încercat după să uimească piața de smartphone prin compania sa Essentian, dar sincer nu prea cred că a reușit. Deși a popularizat notch-ul într-un moment în care lumea nu prea știa de el. Iar acum nu mai putem fără el. E și ăsta un merit!

Revenind la telefonul pe care l-a tot arătat Andy Rubin pe contul său de Twitter, nu prea sunt multe de spus. Vedem un dispozitiv foarte alungit, cu un spate interesant, care chipurile își schimbă singur culoarea în funcție de unghiul din care este privit. Există și un film doveditor acolo și, trebuie să recunosc că ingineria funcționează. Cu condiția să îți placă chestiile strălucitoare.

Interfața software este, cel mai probabil, bazată pe Android. Și funcționează pe bază de ferestre dispuse vertical. Cel puțin aceasta este senzația mea. Nu sunt foarte clare detaliile în acest moment, așa că mă rezum doar la imaginile și clipul publicate până acum.

Andy Rubin
Andy Rubin

Între timp, este interesant de urmărit cam care sunt reacțiile fanilor și ce acuze i se aduc acolo lui Rubin din vremea în care lucra la Google.

via Andy Rubin Twitter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep