HomeFeaturedFocusNoi detalii despre Xiaomi Mi Note 10

Noi detalii despre Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi Mi Note 10

Am tot vorbit în ultima vreme despre modelul Mi CC9 Pro, pentru care Xiaomi face o grămadă de teasing. Și care va fi lansat oficial pe 4 noiembrie. Între timp am aflat că denumirea sa globală, sub care va ajunge inclusiv în Europa, este Xiaomi Mi Note 10. Un nume mult mai simpatic pentru europeni, cu un istoric al seriei. Între timp se mai adaugă câteva detalii tehnice la puzzle-ul incomplet pe care îl aveam până acum.

În primul rând i-aș retrage titulatura de flagship pe care i-am atribuit-o. Mult mai corect încadrat ar fi în acea categorie pe care mulți o numesc premium mid-range. Xiaomi Mi Note 10 se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 730G. Ca să fie vârf de gamă, ar trebui să țintească ceva mai sus. Oricum, asta nu știrbește din faptul că prezintă o configurație extrem de atractivă.

Xiaomi Mi Note 10

Din campania de teasing oficial pe care compania a declanșat-o se desprinde o informație nouă despre acumulatorul telefonului. Știam deja că va oferi suport pentru încărcare rapidă de 30W, acum aflăm că va avea o capacitate de 5260 mAh. Mult peste medie și asta ar trebui să se traducă într-o autonomie mai mare.

Tot din această campanie aflăm și că Xiaomi Mi Note 10 va avea un ecran curbat, cu marginile laterale ceva la curbate decât la seria Galaxy S de la Samsung, dar și cu o ușoară curbură la marginile de sus și de jos. Și tot despre ecran, se pare că va fi prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală.

Una peste alta, Mi Note 10 se prezintă destul de interesant și cred că Xiaomi nu va renunța nici la prețul atractiv pe care îl cam practică pentru telefoanele sale. Așa că ne așteaptă o perioadă următoare destul de interesantă. Data lansării pentru Europa se pare că este 14 noiembrie.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep