HomeFeaturedFocusOnePlus 7T Pro prezentat oficial, nou varf de gama pentru producatorul chinez

OnePlus 7T Pro prezentat oficial, nou varf de gama pentru producatorul chinez

OnePlus 7T Pro

A văzut lumina și OnePlus 7T Pro, care vine împreună cu un frate mai strălucitor, McLaren Edition. Este un upgrade așteptat de fanii companiei, care vor să dețină cel mai recent flagship. Nu sunt multe modificări pe care le propune Pro-ul, dar ele contează. Nu atât la performanțele terminalului, cât mai ales la nivel de imagine, acolo unde cu cât telefonul este mai recent, cu atât mai mândrii sunt proprietarii săi. E drept, contează și prețul pentru orgoliul posesorului, dar aici OnePlus nu prea ajută, pentru că se păstrează strategia companiei care impune un raport preț/specificații cât mai atractiv.

OnePlus 7T Pro

Și dacă tot am vorbit despre performanțe ceva mai sus, să spunem că noul OnePlus 7T Pro vine echipat cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 855+, care promite un plus de 15% la performanțele grafice față de versiunea standard de chipset. La nivel de memorii este disponibilă o singură combinație, cu 8 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Cei care vor mai multă putere, au la dispoziție McLaren Edition, care vine cu o memorie RAM de 12 GB.

Toată această combinație este ascunsă în spatele unui display Fluid AMOLED de 6,67 inchi și rezoluție de 1440 x 3120 pixeli (apect 19.5:9, protecție Corning Gorilla Glass 6, DCI-P3 100%, HDR10+, 90Hz). Nu este deranjat de niciun orificiu, pentru că un mecanism de tip pop-up integrează camera foto frontală de 16 megapixeli. Iar cititorul de amprentă este integrat în display. Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 16 megapixeli și unul telephoto de 5 megapixeli, capabil de un zoom optic 3x.

Un acumulator cu o capacitate de 4085 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 30W și un OxygenOS 10.0 peste un Android 10 sunt restul specificațiilor care merită evidențiate.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro va fi pus în vânzare săptămâna viitoare, în Europa. Prețul său va fi de 760 euro (parcă nu mai este chiar atât de mic), în timp ce McLaren Edition va costa 860 de euro. Încet, încet, toate vârfurile de gamă se apropie de valoarea de 1000 de euro.

via OnePlus

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep