HomeMobileAndroidVideo: cum arata interiorul lui Samsung Galaxy Fold

Video: cum arata interiorul lui Samsung Galaxy Fold

jerryRigEverything s-a apucat să desfacă un Samsung Galaxy Fold ca să ne arate cum e pe interior. Și da, e extrem de greu de reparat.
JerryRigEverything s-a apucat să desfacă un Samsung Galaxy Fold ca să ne arate cum e pe interior. Și da, e extrem de greu de reparat.

Luna trecută JerryRigEverything s-a jucat în stilul său caracteristic cu un Galaxy Fold și ne-a arătat cam cât de bine o să reziste în utilizare normală – ulterior CNET a testat la câte îndoiri rezistă și din păcate pentru Samsung, Fold e aproape la jumătatea afirmațiilor coreenilor. Acum Zack vine și ne desface un Galaxy Fold ca să vedem ce este în interior și cam care ar fi șansele de a putea fi reparat – probabil intuiți, complexitatea este atât de mare încât o eventuală reparație o să coste binișor.

Zack s-a gândit și să încerce să folosească doar un display al lui Galaxy Fold, în ideea că aceasta ar mai putea funcționa după ce este desfăcut. Procesul este simplu: se începe cu încălzirea ecranului pentru dezlipire – partea care are și cele trei camere pe spate, ca în final să avem totuși un fel de flagship. După display vine folia pentru wireless charging și apare placa de bază cu cele două baterii de 2100 mAh și 2135 mAh. Îndepărtând și restul de componente apare surpriza: portul USB pentru încărcare e legat de partea cealaltă – chestie pe care putea să o intuiască încă de la început.

Vă dați însă seama că nu scopul e important în materialul video de mai jos, ci procesul de desfacere. Merită să știm mai exact ce e în interior și de aceea vă recomand să urmăriți clipul de mai jos:

Concluzia era clară de la început: dacă vă bate gândul să vă luați un Fold, atunci să vă asumați și posibilitatea că o să se strice și că va fi greu de reparat. Și în niciun caz să nu sperați că o să îl faceți smartphone cu un singur display :).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep