HomeFeaturedFocusOppo K5 prezentat oficial, un mid-range interesant

Oppo K5 prezentat oficial, un mid-range interesant

Oppo K5

Mi-au plăcut telefoanele Oppo mereu, parcă văd un plus de atenție acordat de producător detaliilor de finețe de ordin fizic. Materiale mai bune, finisaje mai atent lucrate. Asta este impresia mea și ea rămâne valabilă și atunci când vorbim de cel mai recent terminal al acestei companii, modelul Oppo K5. Este un mid-range cu specificații mai mult decât decente, care propune un raport preț/configurație destul de atractiv.

Oppo K5 este construit în jurul unui display cu margini foarte înguste, care acoperă 91% din suprafața frontală a telefonului. Un AMOLED de 6,4 inchi, cu rezoluție fullHD+ (aspect 19,5:9), care integrează cititorul de amprentă și care este prevăzut cu un notch în formă de picătură.

Oppo K5

În spatele ecranului ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 730G. La nivel de memorii avem trei configurații. Una cu 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă, care costă aproximativ 240 de euro, una cu 8 GB de RAM și aceeași capacitate internă de stocare de 128 GB, cu preț de 265 euro și una de top, cu memorie RAM de 8 GB și stocare internă de 256 GB. Prețul este de 320 euro. Evident, toate prețurile de mai sus sunt valabile pentru piața din China.

Pe partea din spate Oppo K5 are un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și doi senzori de 2 megapixeli (unul de adâncime și unul macro). Camera foto frontală s-ar părea că are 32 megapixeli.

Un acumulator de 4000 mAh care oferă suport pentru încărcare rapidă de 30W completează lista de detalii care merită evidențiate.

Oppo K5 devine disponibil chiar de săptămâna viitoare, pe piața din țara natală. Încă nu s-a discutat despre o disponibilitate globală, dar telefoanele Oppo au tot apărut în ultima vreme și prin Europa, inclusiv pe piața locală.

via Oppo   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep