HomeFeaturedFocusRealme X2 Pro prezentat oficial, promisiuni de disponibilitate in Europa

Realme X2 Pro prezentat oficial, promisiuni de disponibilitate in Europa

Realme X2 Pro

Am tot vorbit despre el în ultima vreme, la nivel de zvonuri și leak-uri, iată că acum informațiile sunt oficiale. Și, poate cel mai important în legătură cu Realme X2 Pro, este foarte oficială și promisiunea de disponibilitate pe piețele din Europa. Anumite piețe europene, ce-i drept, dar contează că Realme a făcut acest pas îndrăzneț pentru un producător chinez și benefic pentru consumatorii europeni.

Pe de altă parte, entuziasmul pentru Realme X2 Pro este generat și de faptul că telefonul este primul flagship veritabil al tinerei companii desprinse din Oppo. Se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 855+, vârf de gamă absolut. Mai mult, prețurile, valabile deocamdată pentru piața din China, par destul de atractive. Așa că terminalul s-ar putea bucura de oarecare succes inclusiv în Europa.

Realme X2 Pro

Configurațiile de memorie lasă loc de compatibilitate cu mai multe tipuri de buget. Versiunea de bază, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 64 GB, costă aproximativ 345 euro. La mijloc există o versiune cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB, cu un preț de 370 euro, iar cei mai pretențioși și dornici de cât mai multă putere au la dispoziție o versiune de top, cu 12 GB de memorie RAM și 256 GB capacitate internă de stocare, la un preț de 465 euro. Repet, prețuri valabile pentru China.

Ecranul lui Realme X2 Pro este un Super AMOLED de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+. Are un mic notch în formă de picătură, care găzduiește camera frontală de 16 megapixeli (cu EIS pentru modul video) și integrează cititorul de amprentă.

Pe partea din spate găsim un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 64 megapixeli (Samsung GW1). Cel de-al doilea senzor este un telephoto de 13 megapixeli, capabil de zoom optic 2x. Un senzor ultra-wide de 8 megapixeli (folosit și pentru fotografii macro) și unul de adâncime de 2 megapixeli, completează acest line-up care suportă o grămadă de funcții software și moduri de fotografiere.

Realme X2 Pro

Realme X2 Pro este echipat cu un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare ultra rapidă de 50W. Construcția este din sticlă (Gorilla Glass 5) și în spate, iar cele două suprafețe sunt unite printr-o ramă metalică.

Eu zic că se prezintă destul de bine și abia aștept să îl văd și pe piețele europene. Poate ajunge și la noi, prin canale oficiale.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep