HomeFeaturedFocusInfinix S5 anuntat oficial, smartphone de 115 euro

Infinix S5 anuntat oficial, smartphone de 115 euro

Infinix S5

Este un preț prin prisma căruia mie mi se pare că Infinix S5 arată destul de bine și are câte ceva de oferit. Așa că m-am decis să îl supun atenției voastre pentru câteva minute, chiar dacă sunt șanse destul de mici să îl vedem disponibil chiar și prin Europa, cu atât mai mult pe la noi prin țară. Însă el poate fi un exemplu și pentru alți producători.

Infinix S5

Chiar dacă nu surprinde prin specificațiile sale tehnice, Infinix S5 are o configurație decentă, croită practic pentru a păstra prețul în anumite limite. Telefonul se bazează pe o combinație de chipset MediaTek Helio P22 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă cu încă 256 GB prin intermediul unui card microSD.

Infinix S5 este construit în jurul unui display de 6,6 inchi și rezoluție HD+, cu aspect ceva mai alungit decât standardul, de 20:9.

Pentru un aspect cât mai modern, camera foto frontală cu rezoluție de 32 megapixeli este integrată într-un orificiu care perforează ecranul.

Pe partea din spate avem un sistem cu patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 16 megapixeli, cel de-al doilea, un ultra-wide, este de 5 megapixeli, iar ultimii doi senzori, unul de adâncime și unul low-light, sunt de 2 megapixeli.

Infinix S5

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, care ar trebui să asigure o autonomie peste medie la aceste specificatii, completează lista de informații care merită amintite. Telefonul va fi disponibil începând din 21 octombrie în ofertele mai multor magazine online.

via Gadgets360

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep