HomeMobileAndroidCum urmariti lansarea Google Pixel 4

Cum urmariti lansarea Google Pixel 4

Lansarea Google Pixel 4 poate fi urmărită în direct pe canalul de YouTube al Google.
Lansarea Google Pixel 4 poate fi urmărită în direct pe canalul de YouTube al Google.

Peste câteva ore o să vedem prezentarea oficială a următorului smartphone din seria Pixel, flagship-ul pe care Google își optimizează sistemul de operare Android. Evenimentul este programat să înceapă la ora 17:00 a României și poate să fir urmărit în direct pe canalul de YouTube al Google.

Deja știm o grămadă de lucruri despre Pixel 4 și cu toate astea o să fie interesant să vedem ce va spune Google despre el. Alături de cele două modele Pixel 4 și Pixel 4 XL e posibil să vedem un nou laptop Pixelbook, un set nou de căști Pixel Buds, ceva legat de smart home, poate un nou Google Home.

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare seria Pixel 4 mai ales că sunt zvonuri că poate să fie un adversar redutabil pentru iPhone 11 Pro pe zona de fotografiere/filmare. Și poate că la un moment dat o să primim și știrea că smartphone-urile Pixel vor putea fi achiziționate oficial și din România.

Nu mai e mult până la ora 17:00 și dacă nu apar leak-uri noi (deși e foarte probabil) ne revedem atunci pe Twitter și comentăm.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep