HomeFeaturedFocusVIDEO: test de rezistenta pentru Asus ROG Phone 2

VIDEO: test de rezistenta pentru Asus ROG Phone 2

Asus ROG Phone 2

Testul este celebra rutină consacrată de JerryRigEverything, care pune la încercare rezistența telefoanelor la zgâriere (de diferite intensități), îndoire și chiar expunere la flacără. Aici, la ultima parte, chiar nu reușesc să întrevăd cum s-ar putea întâmpla în viața reală un astfel de accident. Poate doar vreun utilizator excentric de smartphone, care vrea să se laude în fața prietenilor și să dea cu flacăra de la brichetă peste ecranul lui Asus ROG Phone 2. Uite că le mai dăm și idei proaste oamenilor. Nu noi, Jerry (de fapt Zach).

Telefonul este Asus ROG Phone 2 , a doua generație a terminalului dedicat gamerilor de la Asus. Un telefon care se descurcă onorabil în zona de entertainment și care are o grămadă de accesorii dedicate jocurilor, unele mai spectaculoase decât altele.

Ori tocmai aici poate fi un punct vulnerabil pentru Asus ROG Phone 2. Telefonul are mai multe mufe/conectori decât unul obișnuit.

Gata, nu mai insist, că o dau în spoilere. Vă las cu clipul video care face lumină asupra misterelor ce planează în jurul rezistenței terminalului nostru. Enjoy!

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep