HomeFeaturedFocusVIDEO: Samsung Galaxy Fold se comporta chiar bine la o folosire indelungata

VIDEO: Samsung Galaxy Fold se comporta chiar bine la o folosire indelungata

Samsung Galaxy Fold rezistenta

Știu că scopul materialului video extrem de documentat realizat de către cei de la Cnet, a fost exact contrariu. Și faptul că telefonul a început să dea semne de oboseală după aproximativ 100.000 de îndoiri (închideri/deschideri), în condițiile în care compania coreeana a promis o rezistență la 200.000 de astfel de operațiuni, este prezentat ca un fail pentru Samsung Galaxy Fold. Însă eu am o altă părere.

Consider că, în condițiile în care a fost supus unui astfel de test, cu un robot special conceput să închidă și să deschidă telefonul cu o frecvență mult mai mare decât în cazul utilizării reale, Samsung Galaxy Fold s-a descurcat mai mult decât onorabil. Ba chiar a oferit din plin dovada rezistenței sale fizice. Cele 100.000 de cicluri sunt mai mult decât ar putea face un utilizator în cinci ani de folosire intensivă a telefonului. Aproximativ 55 de astfel de operațiuni în fiecare zi. Păi ce să îți dorești mai mult de la un terminal cu un design inovator?

Mi se pare că deși s-a încercat discreditarea lui Samsung Galaxy Fold, de fapt i-a fost pusă în valoare rezistența construcției. Aveți în vedere doar diferența la manevrarea telefonului dintre robotul din clip, care pare destul de brutal și repetă operațiunile cu o frecvență mult prea mare, și un utilizator care a mai și dat 2000 de euro pe telefon.

De lăudat și efortul celor de la Cnet, care au pus la cale tot acest scenariu. Ca să arate că testul este real, au pus pe YouTube un film de peste 11 ore. Pe care nu vă invit să îl urmăriți (în totalitate), chiar dacă îl aveți mai jos. Puteți sări direct la finalul său.

via Cnet

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep