HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Motorola One Hyper

Cateva detalii tehnice despre Motorola One Hyper

Moto G8 Plus

Se pare că seria Motorola One pare inepuizabilă și un nou membru este pe cale să își facă apariția. Deși nu există o confirmare oficială în privința numelui, toate vocile cu oareșcare greutate în această felie de media spun că se va numi Motorola One Hyper. Dacă numele nu este prea grăitor în legătură cu particularitatea acestui terminal (la restul membrilor familiei One era mai intuitivă această trăsătură), vă spunem noi că noul smartphone va fi primul de la Motorola cu un mecanism de tip pop-up pentru camera foto frontală. Parcă ar fi putut să fie mai inspirați cu denumirea terminalului, dacă nu cumva ne așteaptă o surpriză neprevăzută și dăm de vreun hyper-zoom. Sau ceva de genul ăsta.

Motorola One Hyper

Motorola One Hyper va fi construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 675 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ținute în viață de un acumulator de 3600 mAh (cel mai probabil cu suport pentru încărcare rapidă).

Ecranul va fi un IPS de 6,39 inchi și rezoluție fullHD+, dar nu este foarte clar dacă va avea acel aspect alungit de 21:9, care mie mi-a plăcut foarte mult.

Motorola One Hyper

Pe partea din spate avem cititorul de amprentă, înconjurat de un led circular care luminează, dar și un sistem dual camera. Senzorul principal este de 64 megapixeli și este ajutat de un senzor de adâncime de 8 megapixeli. Camera foto frontală, integrată, așa cum spuneam, într-un sistem de tip pop-up, va avea o rezoluție de 32 megapixeli.

Există o mică șansă ca Motorola One Hyper să vadă lumina zilei la același eveniment de pe 13 noiembrie, din Los Angeles, la care va fi anunțat oficial noul Motorola RAZR (telefonul cu ecran pliabil de la Motorola). Eu tind să cred că acesta se va bucura de exclusivitate în cadrul evenimentului, dar, cine știe.

via DroidShout

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep