HomeFeaturedFocusVivo U20 anuntat oficial, mici imbunatatiri fata de predecesorul sau

Vivo U20 anuntat oficial, mici imbunatatiri fata de predecesorul sau

Vivo U20

Vivo U20 a fost introdus oficial și deja este disponibil pe pietele asiatice. Este urmașul lui Vivo U10 și aduce câteva îmbunătățiri față de predecesorul său, în punctele cheie în care utilizatorul este de obicei sensibil. În același timp, U20 este destul de apropiat ca și specificații (și pare identic din punct de vedere fizic) cu Vivo U3 pe care compania l-a lansat exclusiv pe piața din China.

Telefonul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 675. Vivo U20 are un display de 6,53 inchi și rezoluție fullHD+, prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Vivo U20

Pe spate are un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 16 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de 2 megapixeli pentru fotografii macro. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală.

La nivel de memorii, avem o versiune cu 4 GB de RAM și stocare internă de 64 GB (cu un preț de vânzare de aproximativ 155 dolari) și una cu memorie RAM de 6 GB și aceeași capacitate internă de stocare de 64 GB, care se vinde cu 170 dolari. Ambele versiuni au și slot microSD pentru extinderea memoriei interne cu încă 256 GB.

Un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 18W și un Android 9.0 Pie cu interfața Funtouch OS 9.2 peste el completează lista de detalii care merită evidențiate în legătură cu Vivo U20.

De săptămâna viitoare, telefonul va fi disponibil și pe Amazon.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep