HomeFeaturedFocusOppo Reno 10x zoom Special Edition anuntat oficial, varf de gama autentic

Oppo Reno 10x zoom Special Edition anuntat oficial, varf de gama autentic

Oppo Reno 10x Zoom

Producătorul chinez a decis să aducă câteva îmbunătățiri flagship-ului său, pentru a ține pasul cu competitorii. Mai ales cu cei de pe piața chineză. Așa că apare Oppo Reno 10x zoom Special Edition. Au ales să păstreze numele terminalului reprezentativ și să îl transforme în ediție specială. Astfel apare un telefon care pare suficient de puternic și, mai mult, propune și un preț competitiv. Asta pe lângă acel zoom special care a fost principalul argument de marketing al terminalului, la momentul lansării inițiale.

Oppo Reno 10x zoom Special Edition vine cu o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Acestea sunt principalele sale îmbunătățiri. Și singurele la nivel de configurație. Însă dacă le alăturăm chipset-ului Qualcomm Snapdragon 855, avem deja un smartphone foarte puternic.

În rest, doar o culoare specială, denumită Ocean Blue mai diferențiază această ediție reîmprospătată de varianta originală.

Printre specificațiile care se păstrează neschimbate de la varianta clasică de Oppo Reno Zoom 10x se numără modulul inedit de tip pop-up pentru camera frontală, denumit aripioară de rechin, cu a sa cameră frontală de 16 megapixeli, ecranul Super AMOLED de 6,6 inchi și rezoluție fullHD, care integrează și cititorul de amprentă. Dar mai ales sistemul de trei camere de pe spate, capabil de un zoom hibrid 10x. Cei de la Oppo se feresc de cuvântul hibrid, dar zoom-ul optic este doar 5x.

O scurtă paranteză pentru acumulatorul de 4065 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 20W.

Chiar și cu această mică observație legată de zoom-ul său, Oppo Reno 10x zoom Special Edition este suficient de ofertant. Se pare că prețul său de vânzare se va învârti în jurul valorii de 550 dolari.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep