HomeFeaturedFocusHonor MagicWatch 2 prezentat oficial, smartwatch ieftin si destul de complet

Honor MagicWatch 2 prezentat oficial, smartwatch ieftin si destul de complet

Honor MagicWatch 2

În cadrul evenimentului de lansare oficială a lui Honor V30 și Honor V30 Pro, a văzut lumina zilei și Honor MagicWatch 2, un ceas destul de interesant, care propune un raport preț/funcționalități suficient de atractiv pentru a fi o alternativă demnă de luat în considerare în perioada sărbătorilor de iarnă.

Honor MagicWatch 2

Vine în două dimensiuni, semn că avem de-a face cu un produs unisex, iar focusul indicat de producător este pe monitorizarea înotului. Asta sună chiar foarte bine, cred că au fost inspirați că au scos în față această funcționalitate.

Pe lângă monitorizarea clasică pentru activitățile sportive și câțiva parametri fiziologici pe care o face un astfel de dispozitiv wearable, Honor MagicWatch 2 știe să calculeze inclusiv scorul SWOLF (un scor specific pentru a determina cât de corect și mai ales cât de eficient înoată un utilizator). Dacă adăugăm acest lucru la rezistența subacvatică la 5 atmosfere, înțelegem de unde a venit această poziționare ca un ceas pentru înotători.

Honor MagicWatch 2

Avem monitorizarea somnului, a pulsului, calculul de calorii arse, măsurarea distanței, a vitezei, inclusiv un soi de măsurare/monitorizare a activității de vâslit. Chiar este complet din acest punct de vedere.

La nivel de hardware, Honor MagicWatch 2 este construit  din oțel inoxidabil 361L. Așa cum spuneam, vine în două mărimi, de 42 mm sau de 46 mm. Ecranul AMOLED este de 1,2 inchi (rezoluție 390 x 390 pixeli) și respectiv de 1,4 inchi (454 x 454 inchi). Se păstrează astfel constantă densitatea de 326 ppi.

La interior avem o combinație de chipset Kirin A1 cu o capacitate internă de stocare de 4 GB și un acumulator de 454 mAh, care spune că oferă o autonomie de până la 14 zile (pentru varianta de 46 mm).

Ceasul va fi disponibil și în Europa. Prețurile recomandate pentru Honor MagicWatch 2 sunt de 179 euro pentru varianta mai mică și 189 euro pentru cea de 4,6 mm. Produsul va fi pus în vânzare începând cu 12 decembrie.

via DigitalTrends

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep