HomeMobileAndroidPrimele simulari cu design-ul lui Samsung Galaxy S11

Primele simulari cu design-ul lui Samsung Galaxy S11

Conform @onleaks așa arată Galaxy S11 - sunt imagini realizate pe baza schițelor.
Conform @onleaks așa arată Galaxy S11 – sunt imagini realizate pe baza schițelor.

Ne aflăm încă departe de momentul lansării oficiale pentru seria Galaxy S11 și cu toate astea discuțiile despre viitorul flagship Samsung au început, inclusiv cu primele imagini generate pe baza schițelor produsului. Astăzi avem primele poze cu Galaxy S11 via @onleaks și chiar un material video în care putem vedeam mai în detaliu viitorul Galaxy.

Se observă slot-ul imens asociat camerei foto de pe viitorul Galaxy S11.

Presupunem că Galaxy S11 va veni cu un display de 6.9 inci, curbat ca de obicei, Dynamic AMOLED și deja gaura caracteristică din colțul display-ului, pentru camera selfie. În mod normal sub display ar trebui să existe un senzor de amprentă similar cu ceea ce are acum seria Galaxy S10.

Dimensiunile aparatului ar trebui să fie apropiate de 166.9 x 76 x 8.8 – 10.2 mm, dacă includem și denivelarea asociată slot-ului camerei foto.

În afara slot-ului imens asociat camerei foto principale, design-ul lui Galaxy S11 e similar cu cel al lui S10.

Vi se pare cunscut slot-ul camerei foto de pe Galaxy S11? Ar trebui, pentru că cele mai noi modele de Pixel și iPhone au așa ceva, deci copierea de către Samsung a trendului ar fi ceva firesc. Diferența este că discutăm de … 5 camere în sistemul principal, plus doi senzori.

Se speculează că sistemul de camere foto de pe viitorul Galaxy S11 va avea un senzor de 108MP și zoom optic 5X. Sunt niște detalii importante care pot să ducă și mai departe calitatea pozelor făcute cu smartphone-ul, că na, deja nu mai vorbim de smartphone ci de o cameră foto performantă.

Ca să vă faceți o idee mai bună, priviți materialul video de mai jos:

Ce părere aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep