HomeFeaturedFocusHonor V30 si Honor V30 Pro prezentate oficial

Honor V30 si Honor V30 Pro prezentate oficial

Honor V30 Pro

Au fost prezentate oficial primele telefoane 5G sub acest brand detinut de Huawei. Honor V30 și Honor V30 Pro sunt două terminale care seamănă destul de mult, diferențele sunt chiar nesemnificative, aș spune eu. Vor fi disponibile și la nivel global, poate sub un alt nume, însă problema este reprezentată de serviciile Google, care nu este foarte limpede dacă sunt prezente. Aș fi tentat să cred că nu, dar nu m-aș supăra pe o surpriză plăcută. Dacă la un flagship cum este Huawei Mate 30 Pro, cu calități inconstestabile în zona de fotografie, utilizatorul poate trece peste acest inconvenient, care poate fi depășit relativ ușor, la un mid-range, fie el și premium, parcă nu ai chef să te complici. Așa că lipsa aplicațiilor Google ar putea fi o problemă pentru cele două smartphone-uri.

Honor V30 și Honor V30 Pro sunt identice în ceea ce privește aspectul fizic. Sunt construite în jurul unui display LCD de 6,57 inchi și rezoluție fullHD+. Ecranul are un decupaj oval pentru cele două camere foto frontale. Cititorul de amprentă este plasat lateral, pe butonul hardware.

Honor V30 Pro

La interior avem chipset-ul Kirin 990. În cazul lui Honor V30, acesta este însoțit de modemul Balong 5000 pentru conectivitate 5G, iar Honor V30 Pro este dotat cu versiunea de chipset care integrează acest modem.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal de 40 de megapixeli este ceva mai rapid la V30 Pro (F/1.6 versus F/1.8). Al doilea senzor, unul telephoto de 8 megapixeli, capabil de un zoom optic 3x, este identic la cele două telefoane. La nivel de senzor ultra-wide, Honor V30 are o rezoluție de 8 megapixeli, în timp ce la versiunea Pro, acesta este de 12 megapixeli. Camerele foto frontale sunt identice, cu un senzor principal de 32 megapixeli și unul ultra-wide de 8 megapixeli.

Honor V30 Pro

În ceea ce privește capacitatea acumulatorilor, Honor V30 are 4200 mAh, iar varianta Pro doar 4100 mAh. A fost nevoie de loc pentru încărcarea wireless (de 27W) care este prezentă doar la această versiune. Ambele telefoane oferă suport pentru încărcarea rapidă de 40W.

Honor V30 și Honor V30 Pro vin în mai multe variante de memorie. V30 are o versiune cu 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă și se vinde cu aproximativ 470 dolari. Există și o versiune cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB, cu preț de aproximativ 525 dolari. Varianta Pro cu aceleași memorii (8 GB + 128 GB) costă 555 dolari, iar versiunea de top, cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB are un preț de 600 dolari.

via Honor

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep