HomeFeaturedFocusVivo S1 Pro listat oficial, smartphone cu patru camere foto pe spate

Vivo S1 Pro listat oficial, smartphone cu patru camere foto pe spate

Vivo S1 Pro

Parcă a devenit deja ceva uzual ca telefoanele din categoria mid-range să se întreacă în numărul de camere foto de pe spate. Doar astăzi vorbim deja despre al doilea astfel de terminal, după ce l-am prezentat pe scurt pe Realme 5s. De altfel, între acesta și Vivo S1 Pro, dispozitivul despre care vorbim acum, sunt destul de multe asemănări, dar și o diferență destul de mare la preț. Așa că este interesant de urmărit această comparație de la distanță.

Vivo S1 Pro

Vivo S1 Pro este construit în jurul aceleiași platforme Qualcomm Snapdragon 665, care acum este acompaniată de o memorie RAM de 8 GB și de o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Pe spate avem un sistem de camere destul de asemănător, cu un senzor principal de 48 megapixeli, un ultra-wide de 8 megapixeli, un senzor de adâncime de 2 megapixeli și unul macro dedicat, tot de 2 megapixeli. Camerele sunt dispuse într-un modul romboidal, pe care l-am mai văzut la Vivo.

În față avem un display Super AMOLED de 6,38 inchi și rezoluție fullHD+. Integrează cititorul de amprentă și are un notch discret, în formă de picătură, pentru camera foto frontală de 32 megapixeli.

Acumulatorul lui Vivo S1 Pro este de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 18W. Sistemul de operare este un Android 9 Pie cu interfața Funtouch OS 9.2 peste el.

Așa cum spuneam, Vivo S1 Pro este ceva mai scump. Prețul său de vânzare, valabil pentru piețele asiatice (pe care a fost deja lansat) este de aproximativ 310 dolari. Deocamdată nu s-a discutat despre posibilitatea unei disponibilități globale.

Vivo S1 Pro

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep