HomeFeaturedFocusVivo iQOO Neo cu Snapdragon 855+ trece prin aplicatiile de benchmark

Vivo iQOO Neo cu Snapdragon 855+ trece prin aplicatiile de benchmark

Vivo iQOO Neo

Se pare că Vivo lucrează la o nouă ediție a flagship-ului său dedicat nișei de gaming. Un Vivo iQOO Neo cu chipset Qualcomm Snapdragon 855+ și-a făcut apariția în aplicațiile de benchmark. Informație suficientă pentru ca entuziaștii și media de specialitate să caute tot mai multe detalii despre acest viitor smartphone.

Se speculează că ar putea fi o ediție limitată (probabil și cu o culoare specifică) care ar putea fi lansată cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru că Vivo IQOO Neo s-a bucurat de destul de multă atenție din partea publicului tânăr din China, așa că nu putea fi ratată o astfel de ocazie pentru a mai crește vânzările.

Cert este că dincolo de prezența chipset-ului de top Qualcomm Snapdragon 855+ (vârful de gamă de la Qualcomm la ora actuală), au mai fost confirmate o memorie RAM de 8 GB și o rezoluție a ecranului de 2340 x 1080 pixeli. Sunt singurele detalii tehnice de până acum, dar sunt destul de sigur că vom mai avea informații despre acest terminal în perioada următoare.

Chiar dacă terminalul nu va avea o disponibilitate globală, prin intermediul magazinelor online din China care fac livrări și în Europa (inclusiv în România) el poate deveni accesibil doritorilor. Oricum, Vivo începe să fie prezent în mod oficial și pe piețele occidentale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep