HomeFeaturedFocusRealme 5s prezentat oficial, mid-range atractiv la 150 dolari

Realme 5s prezentat oficial, mid-range atractiv la 150 dolari

Realme 5s

Este prețul valabil pentru piețele asiatice. Cei care doresc cu toată insistența un Realme 5s vor putea apela la magazinele online din China care fac livrări și în Europa, însă acest preț va suporta și taxe vamale. Însă chiar și așa terminalul ar putea să fie suficient de atractiv, pentru că are câteva argumente de partea sa. Argumente pe care o să le trecem în revistă în cele ce urmează.

Realme 5s este construit în jurul unui display de 6,5 inchi și rezoluție HD+, în spatele căruia lucrează o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 665 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și o variantă ceva mai accesibilă, cu memorie internă de doar 64 GB, care are un preț de vânzare de aproximativ 140 dolari.

Realme 5s

Pe spatele telefonului avem un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Acesta este ajutat de un senzor ultra-wide de 8 megapixeli, unul de adâncime de 2 megapixeli și unul macro, tot de 2 megapixeli. Tot pe spatele terminalului avem și cititorul de amprentă digitală.

Camera foto frontală a lui Realme 5s este de 13 megapixeli.

Un sistem de operare Android 9.0 Pie cu ColorOS 6 peste el și un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh (și suport pentru încărcare rapidă de 10W) completează lista cu specificații care merită amintite.

Realme 5s va fi pus în vânzare în magazinele online (inclusiv pe site-ul oficial al producătorului) începând de săptămâna viitoare.

via Gadgets 360

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep