HomeFeaturedFocusXiaomi Mi CC9 Pro prezentat oficial, aproape un varf de gama

Xiaomi Mi CC9 Pro prezentat oficial, aproape un varf de gama

Xiaomi Mi CC9 Pro

Singura chestie care mă oprește să mă entuziasmez complet când vine vorba despre Xiaomi Mi CC9 Pro este chipset-ul său Qualcomm Snapdragon 730G, cu procesor octa-core, cu două nuclee pentru performanță, de până la 2,2 GHz și cu șase nuclee pentru eficientizarea consumului. Parcă ar fi arătat mult mai bine un Snapdragon 855+, așa cum au adevăratele flagship-uri.

Însă Xiaomi nu vrea să facă din Mi CC9 Pro un telefon al performanțelor hardware, ci unul dedicat pasionaților de fotografie. De aceea avem un sistem penta-camera, cu cinci camere foto și mai ales de aceea avem un senzor principal de 108 megapixeli, celebrul Samsung ISOCELL Bright HMX. Și-au propus să vină cu un terminal cu rezultate excelente pe zona de fotografie și, vom vedea ceva mai încolo, chiar au reușit.

Xiaomi Mi CC9 Pro

Xiaomi Mi CC9 Pro este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6,47 inchi, cu rezoluție fullHD+ și aspect 19,5:9. Ecranul integrează cititorul de amprentă digitală și este prevăzut cu un notch în formă de picătură, ce găzduiește o cameră foto frontală de 32 megapixeli. Marginile laterale ale ecranului sunt curbate în stilul Samsung Galaxy S.

Un acumulator de 5260 mAh ține lucrurile în viață și oferă suport pentru încărcare rapidă de 30W. Asta se traduce prin încărcarea de la 0 la 100% în doar 65 de minute. Sistemul de operare este MIUI 11 peste Android 9 Pie.

Și ajungem la ansamblul de cinci camere foto de pe Xiaomi Mi CC9 Pro. Așa cum spuneam, senzorul principal este de 108 megapixeli, de tip quad bayer, dar se pot scoate și fotografiile la rezoluția inițială. Al doilea senzor este un ultra-wide de 20 megapixeli, în timp ce senzorul telephoto are o rezoluție de 5 megapixeli. Este capabil de un zoom optic 5x, în timp ce zoom-ul hibrid ajunge până la 50x. Un senzor dedicat portretelor, cu rezoluție de 12 megapixeli și opțiune de zoom 2x completează lista, alături de un senzor pentru fotografii macro, de 2 megapixeli. Există o versiune de telefon denumită Premium Edition, care pune în fața senzorului de 108 megapixeli o lentilă 8P. Se pare că este o premieră pe zona de smartphone, sau cel puțin așa afirmă Xiaomi.

Xiaomi Mi CC9 Pro

Xiaomi Mi CC9 Pro propune mai multe configurații de memorii, în funcție de care variază și prețurile de vânzare (deocamdată valabile doar pentru China). Prima variantă are 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă și costă aproximativ 400 dolari, iar a doua are 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB și costă 440 dolari. Premium Edition, tot cu configurația 8/256 GB costă 500 dolari. Prețuri extrem de atractive. Abia aștept să văd prețurile pentru Europa, acolo unde telefonul va fi lansat săptămâna viitoare, sub numele de Xiaomi Mi Note 10.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep