HomeFeaturedFocusVivo S5 prezentat oficial, telefon cu patru camere dispuse in mod inedit

Vivo S5 prezentat oficial, telefon cu patru camere dispuse in mod inedit

Vivo S5

Deja nu mai este chiar o surpriză atunci când avem un mid-range cu patru camere foto pe partea din spate. Iar Vivo S5 este un astfel de telefon. Care iese totuși în evidență nu prin numarul, ci prin dispunerea acestor camere. Într-un modul pătrat, dar așezat cu un colț în jos și cu una dintre camere în afara acestui modul. O așezare inedită, despre care nu aș putea spune în mod sigur că îmi place.

Vivo S5

Revenind la statutul de mid-range al telefonului, cred că mai corectă este noțiunea de premium mid-range. Am văzut că este tot mai folosită această denumire pentru telefoane cu specificații aproape de zona high-end. Vivo S5 respectă această regulă. Este un terminal cu un aspect foarte elegant, margini foarte subțiri ale ecranului (promite un screen-to-body ratio de peste 91%) și cu o configurație care pare destul de performantă.

Vivo S5

Terminalul este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6,44 inchi, cu un orificiu foarte mic pentru camera frontală de 32 megapixeli. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). În plus, ecranul integrează și cititorul de amprentă digitală.

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 712, asortat cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare ce poate fi de 128 GB sau de 256 GB.

Sistemul de patru camere foto de pe spatele lui Vivo S5 este compus dintr-un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli, unul de adâncime de 5 megapixeli și unul macro de 2 megapixeli.

Toate sunt ținute în viață de un acumulator cu o capacitate de 4100 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 22W.

Vivo S5

Vivo S5 chiar arată bine. Deocamdată nu se știe dacă va fi disponibil și în Europa. Prețul pentru telefon (valabil în China) este de aproximativ 385 dolari, respectiv 425 dolari, în funcție de capacitatea internă de stocare.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep