HomeFeaturedFocusVivo Y19 a fost anuntat oficial, mid-range de 230 de dolari

Vivo Y19 a fost anuntat oficial, mid-range de 230 de dolari

Vivo Y19

Prețul este valabil pentru piețele asiatice, acolo unde Vivo Y19 este deja disponibil (cu livrare începând din 5 noiembrie). Rămâne de văzut dacă va ajunge într-un fel sau altul și în zona Europei. Compania chineză nu a făcut eforturi mari pentru a cuceri piețele europene, dar magazinele online din această țară fac livrări inclusiv în România.

Vivo Y19 este un verișor apropiat al lui Vivo U3. Cele două terminale seamănă din punct de vedere fizic, dar ascund specificații care le diferențiază. Pentru început, Y19 este construit în jurul platformei MediaTek Helio P65. Are un display IPS de 6,53 inchi și rezoluție fullHD+, cu un notch în formă de picătură în partea de sus.

Vivo Y19

Camera foto frontală care se ascunde în acest notch este de 16 megapixeli. Pe spate găsim un sistem de trei camere foto, cu senzorul principal de 16 megapixeli ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

La nivel de memorii avem o capacitate internă de stocare de 128 GB și o memorie RAM de 6 GB.

Toate sunt ținute în viață de un acumulator de 5000 mAh, care oferă suport pentru încărcare rapidă, dar și pentru reverse charging.

Îmi pare că nu arată deloc rău acest Vivo Y19, poate cu excepția chipset-ului. Așa că cei care doresc o versiune cu Qualcomm, se pot orienta către vărul de care vorbeam ceva mai devreme, Vivo U3.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep