HomeFeaturedFocusVivo U3 prezentat oficial, raport pret/specificatii foarte atractiv

Vivo U3 prezentat oficial, raport pret/specificatii foarte atractiv

Vivo U3

Vivo U3 este un nou terminal prezentat de producătorul chinez. Un telefon care are șanse mari să fie accesibil și pe anumite piețe europene, pentru că Vivo nu s-a dat în spate de la o expansiune comercială pe care o tot așteptăm și de la alte companii din China. Un smartphone care propune un raport preț/specificații extrem de interesant, lucru care în transformă într-un candidat serios pentru alegerea utilizatorilor care au un buget clar de cheltuit. Cu condiția să îl poată accesa.

Terminalul nostru este construit în jurul unei combinații suficient de puternice de chipset Qualcomm Snapdragon 675 cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă printr-un slot microSD. Există și o versiune ceva mai accesibilă, cu memorie RAM de doar 4 GB.

La exterior găsim un aspect modern, elegant, asigurat în mare parte de ecranul cu margini foarte înguste și cu un notch foarte discret, în formă de picătură. Este un display IPS de 6,43 inchi și rezoluție fullHD+.

Vivo U3

În ceea ce privește abilitățile foto ale lui Vivo U3, pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 16 megapixeli. Este ajutat de un senzor ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime, de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 16 megapixeli (oferă suport pentru Face Unlock și Face Wake). Tot pe partea din spate avem și cititorul de amprentă digitală.

Un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 18W și un sistem de operare Android Pie cu interfața Funtouch OS 9 peste el, completează lista de caracteristici care merită evidențiate. Poate că merită adăugate aici și asistentul digital proprietar Jovi, dar și modurile Multi-Turbo sau Game Space.

Una peste alta, o listă de specificații chiar decentă, care devine de-a dreptul impresionantă dacă o privim prin prisma prețurilor de vânzare. Vivo U3 costă aproximativ 125 euro în varianta cu 4 GB de RAM și aproximativ 150 euro în versiunea cu 6 GB de RAM. Prețuri evident valabile pentru piața din China, acolo unde este deja disponibil pentru precomandă.

via Vivo

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep