HomeMobileiOSApple anunta lista celor mai bune jocuri si aplicatii din App Store...

Apple anunta lista celor mai bune jocuri si aplicatii din App Store in 2019

Apple a publicat lista celor mai bune aplicații și jocuri din App Store pentru 2019.
Apple a publicat lista celor mai bune aplicații și jocuri din App Store pentru 2019.

Alături de Google și Apple a publicat lista celor mai bune aplicații și jocuri din App Store și rezultatele sunt complet diferite de ceea ce există pe Android (de ce oare?). Majoritatea sunt specifice platformei Apple și vă invit să le descoperiți și eventual să le și încercați dacă nu ați făcut asta încă.

Cea mai bună aplicație de iPhone din 2019 este Spectre Camera (Lux Optics), o aplicație care folosește AI-ul pentru crea poze deosebite cu expunere lungă. Costă 3 USD.

Spectre Camera, cea mai bună aplicație de iPhone pe 2019.

Cea mai bună aplicație de iPad în 2019 este Flow by Moleskine, o agendă digitală excelent realizată, ce aduce o experiență de utilizare apropiată de cea reală, cu pix și hârtie. Este gratuită cu opțiuni de cumpărare în interiorul aplicației.

Cea mai bună aplicație de Mac este Affinity Publisher (Sherif Labs), o soluție profesională de design pentru materiale ce urmează să fie tipărite. Costă 35 USD.

Avem și o cea mai bună aplicație de Apple TV: The Explorers (The Explorers Network). Are drept scop oferirea unui punct de întâlnire și o platformă de publicare a materialelor foto și video create de oamenii de știință și artiști.

Cel mai bun joc de iPhone este Sky: Children of Light, gratuit.

Cel mai bun joc de iPad este Hyper Light Drifter, un joc pe care cei mai în vârstă dintre voi au avut ocazia să îl vadă pe alte platforme.

Ce părere aveți? Câte dintre titlurile de mai sus vă sunt cunoscute?

via Apple

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep