HomeFeaturedFocusAsa arata cel mai scump iPhone 11 din lume, ce costa (100000...

Asa arata cel mai scump iPhone 11 din lume, ce costa (100000 USD!) mai mult decat un Porshe Taycan 4S

Așa arată Solarius Zenith iPhone 11 Pro de la Caviar, un gadget de peste 100000 USD.
Așa arată Solarius Zenith iPhone 11 Pro de la Caviar, un gadget de peste 100000 USD.

Există o categorie de utilizatori de iPhone pentru care banii nu sunt o problemă și țin neapărat să arate asta – de asta există produse de genul Solarius Zenith iPhone 11 Pro de la Caviar, al cărui preț depășește cel al unui Porsche Taycan 4S, adică 100000 USD și a cărui unboxing poate fi vizionat mai jos.

Ce are așa de deosebit? O dată că are un preț pe care puțini și-l pot permite și a douaoară că este cel mai scump iPhone din lume. Prețul exorbitant nu este dat doar de faptul că e produs de Caviar ci pentru că este încrustat cu diamante și are o carcasă acoperită cu aur de 24 de carate și … un set de căști AirPods Pro.

Seamănă cu un soare? Poate că da, din moment ce producătorii s-au gândit să îi dea un nume celest – ”cercurile concentricedin aur și diamante ce se mișcă constant pe ceasul de pe carcasa telefonului simbolizează viața eternă pe care Soarele o dă planetei noastre”. Deci nu e doar un produs foarte scump, e și unul cu multă semnificație filozofică.

Diamantul galben este denumit ”piatra soarelui” iar restul de minerale din componența smartphone-ului ar fi fost extrase din diverși meteoriți care au ajuns pe Pământ – cercetătorii ruși certifică proveniența lor de pe Lună și Marte.

Contează pentru cineva toate astea? Probabil că pentru o persoană normală nimic din povestea de mai sus nu susține prețul de peste 100000 USD, sunt însă sigur că printre bogații de pe Pământ se vor găsi destui care să cheltuie această sumă modestă și să și explice curioșilor ce investiție deosebită au făcut ei.

Dincolo de asta, cred că merită să vedeți cu arată un iPhone de peste 100000 USD ca să puteți aprecia mai bine lucrurile pe care le folosiți zi de zi.

via MKBHD

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep