HomeFeaturedFocusSpecificatii tehnice complete pentru Realme X50

Specificatii tehnice complete pentru Realme X50

Realme X50

Văzând că nu pot face față avalanșei de detalii tehnice (dar și legate de design și construcție) despre Realme X50, oficialii companiei au luat decizia de a risipi și cea mai mică urmă de mister. Așa că au făcut publică lista cu configurația completă pe care o va avea terminalul în momentul anunțului oificial. Un anunț care, judecând după mulțimea de detalii leak-uite, nu ar trebui să mai întârzie foarte mult. Așa că ne oprim și noi puțin asupra acestui premium mid-range ce urmează să apară.

Realme X50 va fi construit în jurul unui display LCD de la JDI cu diagonală de 6,67 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9, rată de refresh de 120 Hz).

Chipset-ul va fi un Qualcomm Snapdragon 765G, cu suport pentru conectivitatea 5G, iar la nivel de memorii se disting trei variante. Prima are o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, a doua are 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și cea de top are tot 8 GB de RAM, dar duce stocarea la 256 GB.

Realme X50

În zona de fotografie, avem pe partea din spate un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli (Samsung GW1), unul telephoto de 13 megapixeli (zoom hibride 5x), unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul macro de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de tip dual, cu un senzor principal de 32 megapixeli și unul de 8 megapixeli. Sunt găzduite de două orificii în display.

Un acumulator de 4500 mAh și suport pentru încărcarea rapidă de 30W (care conform teasingului oficial va ține chiar și două zile între încărcări) și un cititor de amprentă digitală plasat lateran completează lista de detalii tehnice.

Se știu inclusiv prețurile la care va fi disponibil Realme X50. Acestea variază de la aproximativ 315 dolari până la 400 dolari, în funcție de versiunea de memorie. Lipsește doar lansarea oficială, care, conform ultimelor zvonuri, se va întâmpla pe 7 ianuarie.

Până atunci rămânem cu fotografiile de presă, dar și cu cele real-life care au ieșit la iveală din belșug.

Realme X50
Realme X50

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep