HomeFeaturedFocusOppo Reno3 si Oppo Reno3 Pro prezentate oficial

Oppo Reno3 si Oppo Reno3 Pro prezentate oficial

Oppo Reno3 Pro

Două terminale noi din zona de premium mid-range își fac apariția. Provenind de la un producător chinez care este prezent și în Europa, Oppo Reno3 și Oppo Reno3 Pro vin cu un raport preț/specificații destul de atractiv, așa că merită câteva clipe din atenția noastră. Ambele dispozitive vin cu suport pentru conectivitatea 5G și par să pună accentul și pe zona de fotografie. Ce ar putea să își mai dorească un utilizator mediu de Android?

Oppo Reno3 Pro

O să încep cu varianta ceva mai puternică, Oppo Reno3 Pro. Telefonul este construit în jurul chipset-ului Qualcomm Snapdragon 765G. Are un ecran OLED de 6,5 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli). Marginile sunt foarte înguste iar camera foto frontală este găzduită de un orificiu finuț. Display-ul are o rată de refresh de 90 Hz și oferă suport pentru HDR 10+. De asemenea, acesta integrează și cititorul de amprentă digitală.

La nivel de memorii se disting două configurații. Una cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB și una cu 12 GB de memorie RAM și memorie internă de 256 GB.

Pe partea din spate, Oppo Reno3 Pro are un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli, un telephoto de 13 megapixeli și un senzor de 2 megapixeli pentru fotografii alb-negru. Sistemul de patru camere foto este capabil de zoom optic 2x și zoom hibrid 5x. Camera foto frontală este 32 megapixeli.

Un acumulator de 4025 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 30W și un Android 10 cu ColorOS 7 peste el completează lista cu detalii care merită specificate. Oppo Reno3 Pro este disponibil în câteva versiuni interesante de culoare.

Oppo Reno3 Pro

Prețurile sunt de aproximativ 515 euro pentru varianta 8 GB + 128 GB și de 580 euro pentru cea 12 GB + 256 GB.

Oppo Reno3, versiunea ceva mai simplă, se bazează pe chipset-ul MediaTek Dimensity 1000L. Deși se păstrează același display și aceeași cameră foto frontală, acum avem un notch în formă de picătură.

În plus, diferă foarte mult și sistemul de patru camere de pe spatele terminalului. Oppo Reno3 are un senzor principal de 64 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli, unul de adâncime de 2 megapixeli și unul alb-negru tot de 2 megapixeli.

Oppo Reno3

Ultima diferență față de varianta Pro este că versiunea cu 12 GB de RAM a lui Oppo Reno3 are tot 128 GB de memorie internă.

Prețurile sunt de aproximativ 440 euro, respectiv 475 euro, în funcție de capacitatea internă de stocare.

via Oppo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep