HomeMobileAndroidBMW aduce in sfarsit integrarea Android Audo in sistemele sale infotainment

BMW aduce in sfarsit integrarea Android Audo in sistemele sale infotainment

BMW a decis să ofere integrarea Android Auto (cu wired și wireless) în sistemele infotainment.
BMW a decis să ofere integrarea Android Auto (cu wired și wireless) în sistemele infotainment.

Deși pare ciudat ca un utlizator de BMW să aibă Android, se pare că așa ceva există și de aceea producătorul german a decis că introducă și suportul Android Auto pe sistemele sale infotainment. Începând din vara lui 2020 sistemele BMW infotainment cu iDrive 7 vor avea suport pentru Android Auto, wires și wireless.

Anunțul vine imediat după ce a BMW a renunțat la ideea de a cere o taxă anuală pentru menținerea în funcțiune a Apple CarPlay în sistemul său infotainment și poate să sugereze că nemții și-au dat seama că posesorii de BMW nu sunt doar fanboys care scot bani din buzunar instant pentru orice idee năstrușnică le mai trece prin cam directorilor companiei bavareze.

Vizavi de Android Auto, elementul care diferențiază BMW de restul producătorilor este că suportul Android Auto va fi și wireless și dincolo de asta, integrarea nu se va limita doar la display-ul din sistemul infotainment, el putând fi folosit și în display-ul din spatele volanului cât și pe heads-up display.

Deja Apple are suport multidisplay în Apple CarPlay via iOS 13, Google lucrează la treaba asta, așa că așteptarea până în vară are sens.

Probabil că doar modelele 2020 vor avea suport Android Auto pentru că nu am văzut încă nicio informație legată de upgrade-ul celor existente.

via ARS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep