Microsoft a prezentat urmatoarea consola Xbox (Scarlet) : Xbox Series X

0
Noua consolă Microsoft Xbox Series X (proiectul Scarlet) va fi disponibilă la finalul lui 2020.
Noua consolă Microsoft Xbox Series X (proiectul Scarlet) va fi disponibilă la finalul lui 2020.

Viitoarea consolă Xbox (Scarlet) a fost prezentată ieri de Microsoft, seamănă cu un PC și se numește Xbox Series X. Da, Microsoft pare că a rămas în pană de idei, toate lansările din 2019 au un X în nume.

E prima dată când consola Microsoft seamănă atât de mult cu un PC, dar are avantajul că poate fi poziționată și vertical și orizontal. Puterea de procesare este de patru ori mai bună decât cea din Xbox One X (12 teraflops), spune Phil Spencer, șeful diviziei Xbox.

Alături de prezentarea noii console Xbox Series X Microsoft a mai arătat ieri și un prim titlu: Hellblade 2, realizat de Ninja Theory.

Legat de configurația harwdare, Xbox Series X va avea un CPU special, AMD ZEN 2 și arhitectură RDNA și SSD NVMe. Împreună oferă suport pentru randare 8K la 120fps, ray tracing și rată de refresh variabilă.

Cu noua consolă vine și un nou controller Xbox Wireless Controller, redesenat și cu un buton special pentru Share, care să permită activarea opțiunilor de captură de poze/video.

Pentru că în faza de prototip s-a discutat de existența mai multor variante de Scarlet, e posibil ca Xbox Series să vină în mai multe configurații (S e cea despre care se vorbește, fiind mai ieftină).

Sună bine, nu?

via TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here