HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata OnePlus 8 Lite

FOTO: cum arata OnePlus 8 Lite

OnePlus 8 Lite

Fără să existe prea multe detalii de ordin tehnic despre familia OnePlus 8 care va apărea, cel mai probabil în al doilea trimestru al anului 2020, avem fotografii și cu cel de-al treilea membru al acestei serii. Pozele cu OnePlus 8 Lite vin dintr-o sursă destul de credibilă, cu un instoric foarte bun, celebrul leakster @OnLeaks, și ne arată un terminal care va diferi de frații săi mai puternici, modelele OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro.

Până la urmă este normal să fie diferit și, cel mai probabil, aceste diferențe se vor reflecta și la nivel de configurație, acolo unde OnePlus 8 Lite va fi echipat cu un chipset de top de generație mai veche, sau cu o variantă din zona mid-range. Spre deosebire, frații mai mari probabil că vor apela la noul Snapdragon 865, proaspăt anunțat de Qualcomm.

În schimb, fotografiile ne oferă suficiente indicii de ordin fizic. Se remarcă lipsa cititorului de amprentă digitală, ceea ce duce cu gândul la un ecran AMOLED (cel mai probabil 6,4 – 6,5 inchi) care va integra și cititorul. Se observă de asemenea și orificiul central pentru camera foto frontală, dar și marginile ceva mai groase decât ale fraților săi.

De asemenea, poate cel mai important, se vede modulul dual camera de pe spate, total diferit de ceea ce vor propune cei doi frați mai puternici.

Alte detalii nu sunt accesibile deocamdată. Mai este timp destul până la momentul apariției oficiale. Ne rămân fotografiile generate de calculator.

OnePlus 8 Lite
OnePlus 8 Lite
OnePlus 8 Lite

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep