HomeFeaturedFocusOppo A91 si Oppo A8 prezentate oficial, specificatii de nivel mediu si...

Oppo A91 si Oppo A8 prezentate oficial, specificatii de nivel mediu si preturi atractive

Oppo A91

Chiar dacă terminalele vor fi pentru început disponibile pe piața natală, din China, sunt șanse destul de mari ca ele să devină accesibile și pentru utilizatorii europeni. În plus, raportul preț/specificații destul de agresiv ne obligă să discutăm puțin despre Oppo A91 și Oppo A8. La prima vedere, doar prezența chipset-urilor MediaTek se poate constitui într-un reproș la adresa celor două dispozitive, însă ea este consecința prețului destul de mic.

O să începem cu terminalul mai interesant, Oppo A91. Este construit în jurul unui display AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+, cu aspect 20:9. Ecranul este prevăzut cu un mic notch în formă de picătură și integrează cititorul de amprentă digitală.

Oppo A91

La interior avem o combinație de chipset MediaTek Helio P70 cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă se poate extinde prin microSD.

Pe partea din spate a lui Oppo A91 se regăsește un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli, de un senzor de adâncime de 2 megapixeli și de un senzor dedicat macro de 2 megapixeli. Camera frontală este de 16 megapixeli.

Un acumulator de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 30W și un Android 9.0 Pie cu interfața ColorOS 6.1 peste el completează lista cu specificații care merită evidențiate.

Oppo A91 este deja disponibil pentru rezervare, la un preț de aproximativ 280 dolari (valabil pentru piața din China), cu livrări din 26 decembrie.

Fratele ceva mai vitregit și mai slab, Oppo A8, vine cu un ecran mai mare, de 6,5 inchi. De această dată este un IPS, cititorul de amprentă s-a mutat pe spate, iar rezoluția este doar HD+. În schimb, se păstrează notch-ul, care acum găzduiește o cameră frontală de 8 megapixeli.

Oppo A8

Pe spate, lângă cititorul de amprentă, avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 12 megapixeli și este ajutat de alți doi senzori de câte 2 megapixeli fiecare. Probabil că unul de adâncime și unul macro.

La interior avem un chipset MediaTek Helio P35, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ținute în viață de un acumulator de 4230 mAh, care nu mai oferă suport pentru încărcare rapidă.

Oppo A8 are un preț de vânzare de aproximativ 170 dolari, precomenzile sunt deschise, iar livrarea începe tot pe 26 decembrie.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep