HomeMobileAndroidRecomandare huse protectie Sony Xperia 5

Recomandare huse protectie Sony Xperia 5

Câteva huse de protecție pentru Sony Xperia 5.
Câteva huse de protecție pentru Sony Xperia 5.

Am câteva recomandări pentru cei ce caută o husă de protecție pentru Sony Xperia 5. Ca de obicei, am apelat la partenerul nostru MobileDirect.ro ce ne-a oferit posibilitatea de a alege câteva modele pentru testare.

Prima alegere a fost o husă de protecție Cubz Series Carbon Dark, excelentă pentru a menține în siguranță carcasa de sticlă a lui Sony Xperia 5.

DSC_2581DSC_2582

Husa este făcută din gel TPU cu textură de fibră de carbon, foarte ușoară și rezistentă. Are însă dezavantajul că mărește considerabil dimensiunea smartphone-ului. Este o husă dedicată celor ce știu că au tendința să supună telefonul la un stres foarte mare.

Pe de altă parte, cine dorește o soluție de protecție mai elegantă, am două propuneri: CUBZ Book Type Card Holder Black și Book Type Texture Split Brown CUBZ. Au construcție similară, diferă doar capacitatea de a păstra și mai multe carduri.

Primul model, CUBZ Book Type Card Holder Black

DSC_2587DSC_2586

Vorbim de o husă din piele ecologică, neagră, cu o textură ce se simte bine în mână. Cuprinde tot telefonul, iar partea din față, realizată din gel moale nu va atenta la display-ul lui Sony Xperia 5. Se vede că are decupaje pentru camera foto și difuzor pentru a face utilizarea facilă.

În buzunarul din față poate să fie ținut un card, dacă sunteți adeptul unui astfel de tip de portofel.

DSC_2579DSC_2580

Celălalt model arată un pic mai bine, pielea ecologică portocalie dându-i un aer mai modern. Construcția este similară cu cea a husei precedente, cu margini cusute și fața construită tot din silicon. Și tot la fel, are un buzunar interior pentru păstrarea cardurilor.

DSC_2589

După cum discutam cu un cunoscut, Sony Xperia 5 arată fain și e construit bine, dar parcă e păcat să nu îl ții în husă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep