HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy W20 5G lansat in China cu mare succes

Samsung Galaxy W20 5G lansat in China cu mare succes

Samsung Galaxy W20 5G

Mă feresc să folosesc expresii bombastice, titlurile în limba engleză vorbesc despre sold-out. Este foartă importantă în ecuație cantitatea pusă în vânzare și sincer mă cam îndoiesc că a fost o cantitate foarte mare. Asta pentru că prețul lui Samsung Galaxy W20 5G este de aproximativ 2840 dolari, valabil pe teritoriul Chinei. Și când ai un terminal așa de scump, nu arunci pe piață cantități mari, ci o iei treptat, pentru a evita pierderile generate de unități nevândute și blocate în stoc.

Samsung Galaxy W20 5G

Dacă vă întrebați de unde un preț așa de nervos, aflați că Samsung Galaxy W20 5G nu este altceva decât un Samsung Galaxy Fold ceva mai șmecher. Dacă acest telefon revoluționar ar putea fi și mai grozav. Ei bine, poate. Este utilat cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 855+, are conectivitate 5G și vine într-o culoare nouă, exclusivă. Este varianta cu 12 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare internă.

Se vinde exclusiv prin China Telecom, așa că sunt și mai sigur că a fost vorba de o cantitate relativ mică. Așa că este normal să se epuizeze rapid, pentru că numărul utilizatorilor care țin morțiș să iasă în evidență cu orice preț este mai mare decât ne așteptăm mulți dintre noi.

Samsung anunță că este doar o primă vânzare de acest fel și că vor urma și altele, prima dintre ele săptămâna viitoare, pe 20 decembrie. Semn că am intuit bine, compania coreeană și operatorul de telefonie merg cu pași mici în aruncarea lui Samsung Galaxy W20 5G pe piața locală.

via PlayfuylDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep