HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S11 va fi echipat cu Snapdragon 865 in mai multe...

Samsung Galaxy S11 va fi echipat cu Snapdragon 865 in mai multe zone decat pana acum

Samsung Exynos

S-a mai vorbit pe marginea acestui subiect. Odată cu familia Galaxy S11, Samsung va crește ponderea modelelor echipate cu chipsetul de la Qualcomm, în detrimentul celor cu chipsetul proprietar Exynos. Și, de fapt, aceasta este informația cu adevărat importantă. Că gigantul coreean pare să renunțe treptat la producția de chipset-uri Exynos.

Un semn în această direcție a fost reprezentat și de anunțul că anumite modele viitoare din zona mid-range și poate chiar și entry-level vor fi dotate cu chipset-uri MediaTek 5G. S-ar putea ca și aici să fie o explicație a deciziei de a renunța la producția proprie. Adaptarea destul de grea (poate și prea costisitoare) la tehnologia 5G.

Revenind la Galaxy S11, dacă în mod normal în seriile de top de la Samsung, doar Statele Unite, China și Japonia beneficiau de chipset-ul de la Qualcomm (de obicei modelul Snapdragon de top), acum se pare că toate zonele geografice importante se vor bucura de această componentă.

Toate mai puțin Europa!!! Nu îmi dau seama cum a ales Samsung această strategie, dar recunosc că m-am desumflat destul de tare. Așa că nici nu mai dezvolt subiectul.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep