HomeFeaturedFocusOppo Reno3 Vitality anuntat oficial, versiune ce trece pe Snapdragon

Oppo Reno3 Vitality anuntat oficial, versiune ce trece pe Snapdragon

Oppo Reno3 Vitality

Proaspăt anunțatul oficial Oppo Reno 3 Vitality este o variație de-a lui Oppo Reno3, cu câteva modificări la nivel de hardware. Cea mai importantă, trecerea de la MediaTek la Qualcomm. Reno3 Vitality este echipat cu un chipset Snapdragon 765 și este disponibil, spre deosebire de fratele său menționat mai sus, într-o singură configurație de memorie, cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stoare de 128 GB.

Oppo Reno3 Vitality

Și la nivel de camere foto apar ceva diferențe. Sistemul de patru camere foto de pe Oppo Reno3 vitality se bazează pe un senzor principal de 48 megapixeli, un downgrade față de Reno3 standard, care avea senzor de 64 megapixeli. Restul de trei senzori sunt un ultra-wide de 16 megapixeli, un senzor de adîncime de 2 megapixeli și unul macro, tot de 2 megapixeli.

În rest, nu par a fi schimbări față de ceea ce propune Reno3 standard. Același display Super AMOLED de 6,4 inchi, rezoluție 2400 x 1080 pixeli (aspect 20:9) care integrează cititorul de amprentă digitală și este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera frontală de 32 megapixeli. Plus același acumulator de 4025 mAh cu suport pentru încărcarea rapidă de 30W.

Oppo Reno3 Vitality

Oppo Reno3 Vitality este deja disponibil la precomandă în China, în trei versiuni de culoare: Moonlight Black, Sky Mirror White și Streamer Gold. Prețul de vânzare este de aproximativ 430 dolari. Nu-mi dau seama dacă este sau nu un preț competitiv.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep