HomeFeaturedFocusRecomandare pentru nostalgici: Necromancer Dos Navigator, o clona de Norton Commander

Recomandare pentru nostalgici: Necromancer Dos Navigator, o clona de Norton Commander

Acesta este Necromancer Dos Navigator, un file manager similar (clonă?) cu Norton Commander.
Acesta este Necromancer Dos Navigator, un file manager similar (clonă?) cu Norton Commander.

Am o recomandare pentru toți cărora Norton Commander le spune ceva: Necromancer Dos Navigator este o clonă de NC, făcută să meargă pe Windows 10 și Linux și care aduce utilitarea unui file manager în mod text.

Necromancer Dos Navigator este un file manager (ca și Total Commander) doar că vine cu o interfață în mod text, extrem de simplă și rapidă. Nostalgicii vor aprecia ideea de NDN (Necromancer Dos Navigator) pentru situațiile în care vor fi nevoiți să folosească o consolă de administratre Windows Command în care primesc suportul unui file manager simplu.

Cu el se pot edita, copia, redenumi fișierele de pe Windows/Linux într-un mod simplu. Dincolo de faptul că seamănă foarte tare cu Norton Commander, NDN nu aduce nimic spectaculos, trebuie să recunosc. Doar readuce niște amintiri din trecut.

Așa, de distracție, poate să fie folosit pe Windows în loc de Total Commander sau pe Linux în loc de Midnight Commander. Pentru unul ca mine ce se bazează mai mult pe un file manager dual view, soluțiile de acest gen sunt mult mai utile decât File Explorer-ul din Windows.

Mai multe detalii și link de download găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. După interfață, denumire și după faptul că suporta engleza și rusă as zice mai degrabă că e clona de dos navigator care la rândul lui era o clona de Norton commander dar cu mai multe funcții plus un screen saver mai mișto decât cel din nc.
    Mie îmi aduce aminte de dos navigator, just my 2 cents 😛

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep