HomeFeaturedFocusRedmi K30 si Redmi K30 5G prezentate oficial

Redmi K30 si Redmi K30 5G prezentate oficial

Redmi K30 5G

Două smartphone-uri noi de la Xiaomi, din seria Redmi, un brand care propune un raport preț/specificații extrem de atractiv. O strategie comercială cu care oricum ne-a obișnuit Xiaomi, dar pe care terminalele Redmi au dus-o la perfecțiune. Redmi K30 si Redmi K30 5G sunt două telefoane din segmentul premium mid-range, care aduc câteva premiere interesante, atât pentru brandul propriu, cât și pentru piața de smartphone.

O să încep cu Redmi K30 5G, care este probabil terminalul pe care se va pune accentul, chiar dacă nu sunt foarte multe diferențe între cele două.

Redmi K30 5G

Este primul telefon echipat cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 765 (care oferă suport pentru 5G) și devine astfel primul telefon sub brand Redmi care oferă suport pentru așa-zisele rețele ale viitorului.

Redmi K30 5G este construit în jurul unui display LCD de 6,67 inchi, rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli) și o rată de refresh de 120 Hz. O altă premieră pentru acest dispozitiv. Ecranul are un orificiu oval, pentru cele două camere frontale: una principală de 20 megapixeli și una de adâncime de 2 megapixeli.

Redmi K30 5G

Cititorul de amprentă este integrat în butonul fizic lateral.

Pe partea din spate, Redmi K30 5G este utilat cu un sistem de patru camere foto. Un senzor principal de 64 megapixeli (Sony IMX686, o nouă premieră pentru piața de smartphone) este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli, un senzor macro de 5 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Un Android 10 cu MIUI 11 peste el și un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 30W completează lista cu detalii tehnice ale lui Redmi K30 5G care merită evidențiate.

Redmi K30, varianta simplă (să-i spunem așa) nu este foarte diferit de fratele său. La nivel vizual îi lipsește una dintre culorile fratelui său. Atât! La interior, avem chipset-ul Qualcomm Snapdragon 730, fără conectivitate 5G. De asemenea, senzorul macro de pe spate are o rezoluție de doar 2 megapixeli, iar încărcarea rapidă a acumulatorului este de 27W.

Redmi K30 5G

Ambele telefoane vin în patru variante de memorii, pentru a oferi variante pentru orice tip de buzunar și preferință. Sunt detaliate mai jos, cu tot cu prețurile terminalelor. Prețuri valabile în China, pentru Europa mai trebuiesc adăugate taxele.

Versiunea fără conectivitate 5G va fi pusă în vânzare zilele acestea. Varianta cu suport pentru rețelele 5G se va vinde doar din ianuarie.

via Redmi   

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep