HomeFeaturedFocusSa fie oare Sony Xperia 3 viitorul flagship al companiei?

Sa fie oare Sony Xperia 3 viitorul flagship al companiei?

Sony Xperia 3

Se întețesc zvonurile despre un așa numit Sony Xperia 3, un viitor smartphone al producătorului japonez, pe care unele voci spun că l-am putea vedea la IFA-ul de anul viitor. Sunt informații care converg din mai multe surse, dar care au ca element comun impresia de flagship veritabil, capabil să se lupte cu vârfurile de gamă de la numele mai mari. Oricum, noi venim după impresia bună lăsată de Sony Xperia 5, despre care va urma un material mai detaliat în curând, așa că ne entuziasmăm repede la auzul acestui nume.

Și nu prea ai cum să nu te entuziasmezi când auzi despre o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 865 (nou lansat) cu o memorie RAM de 12 GB și cu un Android 10. Ce poate să nu sune bine aici? Respectiva combinație pe un telefon Sony a fost observată în teste pe Geekbench. Așa că vorbim despre un dispozitiv funcțional.

Dacă puterea de care este capabilă o asemenea configurație nu vă sensibilizează prea tare, vă aduc în atenție un zvon care vorbește dspre abilitățile foto ale aceluiași Sony Xperia 3. Se pare că terminalul ar putea avea pe spate nu mai puțin de 6 camere foto. Nu intru în detalii, fotografia de mai jos este grăitoare.

Sony Xperia 3

De asemenea, au mai circulat informații care vorbeau despre suportul pentru conectivitatea 5G pe care acest Sony Xperia 3 îl va integra. Așa cum îi stă bine unui flagship din 2020.

Eu zic că planurile Sony pentru anul viitor sunt promițătoare. Și asta este bine, pentru că utilizatorul final are numai de câștigat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep