HomeFeaturedFocusCat S32 anuntat oficial, nou telefon ultra-rezistent

Cat S32 anuntat oficial, nou telefon ultra-rezistent

Cat S32

Dacă Samsung Galaxy XCover Pro pare prea scump pentru un terminal mai rezistent decât media, sau dacă utilizatorul nu dorește și funcțiile suplimentare pe care acesta le aduce, atunci proaspăt anunțatul Cat S32 poate fi o soluție ceva mai potrivită. Evident, prețul de 299 euro, mult mai mic, se va reflecta și în specificațiile tehnice ale produsului, dar și la nivel de aspect. Cat S32 propune un ecran cu margini de-a dreptul mari, care parcă te întoarce în timp.

Pe de altă parte, acest tip de construcție și învelișul special din cauciuc par să facă terminalul mai rezistent la condițiile extreme și la șocurile mecanice. Certificările IP68 și MIL-STD-810G par la fel, dar Cat S32 se laudă că reziștă la căzături de la 1,8 metri, chiar și pe suprafețe de oțel.

Cat S32

Pe lângă aceasta, un alt argument principal de vânzare pare să fie autonomia dispozitivului. Configurația relativ modestă, combinată cu un acumulator cu capacitatea de 4200 mAh par să asigure o autonomie de peste două zile de utilizatre intensivă.

Din perspectiva configurației, Cat S32 propune o combinație de chipset MediaTek Helio A20, cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Există și slot microSD, pentru extinderea memoriei interne.

Pe spate avem o cameră foto de 13 megapixeli, iar în față, una de 5 megapixeli.

Așa cum spuneam, o configurație relativ modestă. Terminalul va putea fi comandat direct de pe site-ul producătorului, în link-ul sursă, la prețul de 299 euro. Mie mi se pare ușor supraevaluat, dar s-ar putea să prindă la o anumită nișă de utilizatori.

via CatPhones

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep