HomeFeaturedFocusFOTO: cum ar putea sa arate iPhone 9

FOTO: cum ar putea sa arate iPhone 9

iPhone 9

Există o serie de zvonuri, tot mai pregnante în ultima vreme, care vorbesc despre un iPhone 9. Un model de telefon de la Apple pe care mulți îl știu ca iPhone SE 2, dar care se pare că va lua numele de iPhone 9 pentru a umple golul rămas în sistemul de denumiri folosit de Apple. Zvonurile despre care vorbeam vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun, celebrul @OnLeaks, așa că merită băgate în seamă măcar puțin. Așadar, haideți să vedem, dincolo de poze, ce se știe despre acest posibil smartphone.

iPhone 9

Aspectul fizic pare destul de conservator (tipic pentru Apple) și ne întoarce în timp, undeva acum 3-4 ani. Vedem un display care se spune că va avea o diagonală de 4,7 inchi, încadrat de margini generoase, mai ales sus și jos. În partea de jos avem chiar și butonul rotund (Touch ID) caracteristic telefoanelor Apple ale acelei perioade.

Lateralele sunt și ele clasice pentru vremea respectivă. Doar sticla de pe spate vine în prezent și ne arată că iPhone 9 este un telefon din 2020.

iPhone 9

La nivel de hardware există zvonuri despre o combinație de chipset A13 Bionic (care echipează și iPhone 11) cu o memorie RAM de 3 GB. Pe spate se vede o singură cameră foto.

Alte detalii nu prea se cunosc, cu excepția unei speculații care spune că varianta de bază, cu 64 GB memorie internă, va avea un preț de 399 dolari. Mie mi se pare un preț mic pentru Apple, așa că sunt destul de sceptic. Oricum, dacă apar noutăți pe marginea acestui subiect, o să vă ținem informați.

via iGeeksBlog

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep