HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata Samsung Galaxy Z Flip

VIDEO: cum arata Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip

Păi arată chiar foarte bine, aș spune eu, dacă nu aș avea o reținere legată de fotografiile și materialul video generate pe calculator. Totuși, istoricul acestei surse este unul suficient de bun, așa că am voie să mă entuziasmez puțin. Rămâne însă și puțină neîncredere, mai ales că apare denumirea de Samsung Galaxy Z Flip pentru acest telefon cu ecran pliabil al companiei coreene, după ce, la ultima discuție despre el, numele vehiculat era de Samsung Galaxy Bloom.

Vocile cu greutate din zona de tehnologie spun că este vorba despre același terminal. Acum avem o imagine mult mai bună cu el. Plus materialul video.

Mai mult, avem și câteva detalii tehnice. Se pare că viitorul Samsung Galaxy Z Flip va avea un display de 6,7 inchi, atunci când va fi deschis. Din fotografii se vede că acesta va avea în partea de sus un orificiu pentru camera foto frontală, care se zvonește că va avea o rezoluție de 10 megapixeli.

La interior se va baza pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 855. Vor exista doi acumulatori, așa cum era de așteptat. Unul dintre ei va avea capacitatea de 900 mAh, ceea ce ne face să sperăm că cel de-al doilea va fi ceva mai generos.

Samsung Galaxy Z Flip ar putea fi prezentat oficial în același timp cu noua serie Galaxy S20, la evenimentul Samsung Unpacked, din 11 februarie. Până atunci vă las cu fotografiile și mai ales cu materialul video. Enjoy!

Samsung Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip

via LetsGoDigital

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep