Doogee S95 Pro anuntat oficial, telefon modular ultra-rezistent

0
Doogee S95 Pro

Doogee S95 Pro a fost anunțat oficial de către companie și este deja disponibil pe AliExpress. Prețul cerut este de 337 euro. Un preț chiar atractiv pentru o combinație inedită de telefon ultra rezistent și în același timp modular, prin adăugarea unor accesorii, de tipul Motorola Mods.

Doogee S95 Pro

În zona de rezistență, avem o certificare MIL-STD-810G, dar și una IP69K. Aceasta din urmă presupune, pe lângă rezistența la apă sau praf și rezistența la presiune. Terminalul poate fi curățat cu apă fierbinte trimisă cu o presiune de 80-100 bari. Inginerie!

În partea de modularitae, avem două accesorii de tip Motorola Mods, care adăugate telefonului (printr-un connector magnetic) aduc funcții extinse. Primul este un supliment de acumulator de 3500 mAh, iar cel de-al doilea este o boxă cu baterie proprie (2000 mAh), pentru ampificarea audio peste ceea ce poate un telefon obișnuit.

Doogee S95 Pro

Din punct de vedere hardware, Doogee S95 Pro este construit în jurul unei combinații de chipset MediaTek Helio P90 cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și slot microSD. Ecranul este un IPS de 6,3 inchi cu rezoluție FHD (aspect convențional 18:9) și cu un notch în formă de picătură pentru camera frontală. Este protejat cu Gorilla Glass 4.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime tot de 8 megapixeli. Camera frontală este de 16 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, pe butonul hardware.

Acumulatorul are o capacitate de 5150 mAh pentru o autonomie peste medie. Exact ce au nevoie persoanele active cărora li se adresează Doogee S95 Pro. Îmi place ideea și vine la un preț bun. Păcat că nu a fost pusă în practică de un producător ceva mai popular. Cred că ar fi avut șanse mult mai mari de reușită.

via Doogee

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here