HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Band 5 ar putea avea un display mai mare

Xiaomi Mi Band 5 ar putea avea un display mai mare

Xiaomi Mi Band 5

După succesul pe care Mi Band 4 l-a înregistrat, fiind una dintre cele mai vândute brățări de fitness la nivel global, era normal să existe un interes foarte mare pentru succesorul acestui produs, Xiaomi Mi Band 5. Așa că, deși în teorie mai este destul de mult până la lansarea oficială a acestei ediții, au început deja să apară zvonuri despre noua generație.

Se pare că Xiaomi Mi Band 5 va avea un display mai mare, de 1,2 inchi. În plus, versiunea globală va oferi suport pentru NFC, ceea ce va deschide drumul spre instrumente de plată globale. Mai exact, Google Pay. Până acum, Mi Band suporta doar Mi Pay, serviciul Xiaomi funcțional doar în Asia.

Se zvonește și că prețul de vânzare va fi de aproximativ 25 dolari (puțin mai mare în Europa). Aici este de fapt secretul succesului acestei familii de produse, un succes pe care Xiaomi Mi Band 5 pare că va fi capabilă să îl ducă mai departe.

Data de apariție estimată pentru Xiaomi Mi Band 5 este undeva în luna iunie a acestui an. Mai este mult până atunci, așa că vă vom ține la curent dacă apar noi detalii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep